Uw laptop:

Laptop reparatie


Laptop defect? Zoek niet verder! Bij ons bent u aan het juiste adres voor reparatie van uw laptop. Al onze technische medewerkers beschikken over ruime ervaring met het repareren van laptops. Zo hebben wij in 2012 meer dan 3000 laptops gerepareerd. Dit aantal zullen wij in 2013 ruim overschrijden, mede doordat wij ook steeds meer computerwinkels uit geheel Nederland en België tot onze vaste klanten kunnen rekenen. U kunt er dus vanuit gaan dat aan ons een betrouwbaar en vakkundig adres heeft voor de reparatie van uw laptop!

Ook voor laptop onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Inmiddels kunnen wij enkele duizenden onderdelen uit voorraad leveren. Ook beschikken wij over een ruim bestand van leveranciers, zodat wij vrijwel elk gewenst onderdeel tegen een lage prijs en korte levertermijn kunnen aanbieden. U kunt geheel vrijblijvend een prijsopgaaf aanvragen voor het door u benodigde onderdeel. Gelieve het merk/type en benodigd onderdeel van uw laptop te vermelden.


Reparatietarieven

Soort reparatie: 

Tarief: 

Garantietermijn: 

Audiopoort vervangen

€ 110 *

3 maanden

Bioschip vervangen 

€ 115 *

3 maanden 

CPU koeler vervangen 

€ 65 tot € 75 ***

6 maanden

Chipset vervangen (AMD/ATI of NVIDIA)

€ 169 *

12 maanden

Cover vervangen

€ 50 tot € 130 ***

6 maanden

DC jack vervangen (voedingsaansluiting)

€ 90 *

3 maanden

Inverter vervangen 

€ 50 tot € 75 ***

3 maanden

Kortsluiting moederbord herstellen 

€ 100 tot € 169 **

3 maanden 

LCD kabel vervangen

€ 55 tot  € 75 ***

6 maanden 

LCD scherm vervangen 

€ 95 tot € 225 (meestal +/- € 150) *** 

12 maanden 

Netwerkpoort (RJ45) vervangen

€ 110 *

3 maanden 

Scharnieren vervangen 

€ 60 tot € 100 ***

3 maanden 

Toetsenbord vervangen

€ 69 - € 90 (meestal € 69) ***

6 maanden

USB poort vervangen 

€ 110 *

3 maanden 

Videochip vervangen (AMD/ATI of NVIDIA)  

€ 175 *

12 maanden

Vochtschade/waterschade herstellen 

€ 169 **

3 maanden 


* Vaste tarieven, tenzij er meer defect is aan de laptop dan gemeld/geconstateerd.
** Indicatieve tarieven. Hier kunnen geen enkele rechten aan worden ontleend.
** Wij kunnen u vooraf een exacte prijsopgaaf doen. Gelieve het merk/type laptop aan ons door te geven voor een exacte prijsopgaaf.

Alle genoemde tarieven zijn inclusief BTW en Pick-up & Returnservice. Uiteraard kunt u uw laptop ook bij ons in Leeuwarden langsbrengen voor reparatie. In dat geval krijgt u 15 euro korting op bovenstaande tarieven. Wij zijn op werkdagen geopend van 11.00 tot 19.00 uur. Onze adresgegevens vindt u hier.

Voor indicatieve reparatietarieven zijn de exacte kosten afhankelijk van de kosten voor benodigde onderdeel/onderdelen en geschatte arbeidsuren van de reparatie. In de praktijk is bijna elke laptop te repareren. Echter bij ongeveer 2% van onze reparaties worden reparatiekosten te hoog, waardoor deze laptops - op verzoek van de klant - ongerepareerd retour gaan. In dat geval berekenen wij € 25,00 inclusief BTW voor onderzoekskosten plus € 15,00 voor Pick-up & Returnservice (indien van toepassing).

 

Direct een vrijblijvende prijsopgaaf aanvragen of reparatie aanmelden (graag vermelding van merk/type laptop en het defect of de klacht).

Acer Asus Compaq Dell HP Medion MSI Samsung Toshiba